Полша ще създаде нови военни части и ще увеличи инвестициите в

...
Полша ще създаде нови военни части и ще увеличи инвестициите в
Коментари Харесай

Полша засилва мерките за сигурност в източните си региони

Полша ще сътвори нови военни елементи и ще усили вложенията в източния район на страната. Този проект беше разгласен от военния министър Владислав Косиняк-Камиш и е част от тактиката за подсилване на полската сигурност.

В Плоцк Косиняк-Камиш акцентира първостепенното значение на сигурността в сегашния подтекст. Той съобщи, че гарантирането на сигурността на Полша е съществена задача както за националното държавно управление, по този начин и за локалните управляващи, заяви TVP World.

" Трябва да бъдем в безопасност; би трябвало да създадем всичко, с цел да създадем Полша безвредна. И това е най-важната ни задача, както на държавно, по този начин и на локално равнище ", сподели военният министър.

Подчертавайки смисъла на проблемите на сигурността в   източна Полша, той удостовери желанието да се образуват военни формирования в района и да се отделят средства за икономическо развиване.

" Ще създадем формирования в източната част на страната и ще влагаме в  икономиката  в този район. Това е гаранция за нашата сигурност ", сподели Косиняк-Камиш, написа Българска телеграфна агенция.

Потвърждавайки уговорката на държавното управление за подсилване на  националната сигурност , министърът акцентира и решаващата роля на локалните управляващи в самодейностите в региона на защитата. Това включва задания като създаване на бункери и убежища и предложение на образование по първа помощ на общностите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР